Штампа

УПИС УЧЕНИКА У ПРВИ РАЗРЕД ШК.2020/2021.ГОДИНЕ– обавештење за родитеље

Аутор Super User. Posted in NOVO

Исказивање интересовања за упис у први разред основне школе почиње 1. априла 2020. године.

Основна школа „Живан Маричић“ омогућава Вам да искажете интересовање за упис Вашег детета у први разред и то без доласка у школу, путем достављања захтева којим исказујете интересовање за упис на e-mail адресу школе - Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . Сваки родитељ који на овај начин искаже интересовање за упис биће обавештен телефоном или мејлом о пријему захтева.

Молимо Вас да искористите могућност исказивања интересовања за упис путем електронске поште, како бисте у условима ванредног стања избегли долазак и окупљање у просторијама школе.

За исказивање интересовања за упис ученика у први разред основне школе потребно је да родитељ или други законски заступник попуни следећи формулар.

 

ЛИНК ЗА ПРЕУЗИМАЊЕ ФОРМУЛАРА!

Тестирање ученика за упис у први разред обављаће се када се за то стекну услови. О термину тестирања, достављању документације и другим радњама везаним за упис родитељи ће бити обавештени телефоном или електронском поштом.

Уколико имате било каквих питања и недоумица позовите на број школе 036/5817-317 сваког дана у периоду од 9 до 12 часова.

 

                                                                                                    Директор  школе 

                                                                                                   Јелена Стефановић